به گزارش قدس آنلاین، به از روابطعمومی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، علیاصغر شالبافیان معاون گردشگری در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایعدستی با اعطای اولین گواهینامه ویژه ناشنوایان در رشته راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی به حامد نیاسری (ناشنوای فعال گردشگری) صدور این گواهینامه را نشانه اهتمام به دسترس پذیر کردن گردشگری برای تمام گروههای اجتماعی و توسعه تکنیکی گردشگری ذکر کرد.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، هنگام اعطای این گواهینامه به کمک مترجم زبان اشاره، خطاب به جامعه ناشنوایان ایران گفت: همت عالی و پشتکار نماینده شما را در ورود به عرصه گردشگری تبریک میگوییم.
شالبافیان خطاب با حامد نیاسری اظهار داشت: من شخصاً از جنابعالی که در موسسات آموزش گردشگری کشور دورههای گردشگری و آزمون جامع آن را با موفقیت سپری کردهاید درخواست دارم مسیر آموزش به ناشنوایان را نیز در سرلوحه فعالیت خود قرار دهید.
معاون گردشگری با تاکید بر رسالت صنعت گردشگری برای ایجاد محیط مناسب و متناسبسازی تاسیسات گردشگری برای همه افراد جامعه با هرنوع توانمندی جسمی گفت: توانمندسازی شاغلین از طریق آموزشهای تخصصی و دسترسپذیری جاذبهها و تاسیسات گردشگری از برنامههای این معاونت در وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است.
فدراسیون جهانی ناشنوایان (WFD) در سراسر جهان برنامههای متنوع فرهنگی و ورزشی برای ناشنوایان توصیه کرده که بر اساس آن برگزاری تورهای گردشگری ویژه ناشنوایان در اغلب کشورها طراحی و اجرا میشود. معاونت گردشگری امیدوار است با همکاری فدراسیون گردشگری ناشنوایان جمهموری اسلامی ایران به زودی اقداماتی در زمینه برگزاری تورهای ویژه بعمل آورد.
حامد نیاسری به اتفاق دو تن از همکاران خود نیما یزدینیا و محمدرضا بوستانافروز نسبت به طراحی نرم افزار راهنمای موزهها و معرفی جاذبههای ایران با زبان اشاره اقدام کردهاند که این نرم افراز هم اکنون با نام تورنا در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و سیوپنجمین نمایشگاه صنایعدستی تهران صبح روز شنبه - نهم بهمن ۱۴۰۰- با حضور سیدعزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مدیران و مسئولان این وزارتخانه و جمعی از مقامات کشوری و لشکری، در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد. این نمایشگاه تا سهشنبه - ۱۲ بهمن برپاست و علاقهمندان میتوانند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی مقابله با کرونا، از ساعت ۹ تا ۱۷ از این نمایشگاه بازدید کنند.
در مدت برگزاری این رویداد در بخش گردشگری نشستهای متنوع، پنلها، کارگاهها و میزگردهای تخصصی با حضور اساتید و فعالان این حوزه برگزار می شود. فضایی مجزا هم برای مذاکرات B to B به صورت مجازی و حضوری برای فعالان و متخصصان صنعت گردشگری در نظر گرفته شده است.
همچنین در بخش صنایعدستی علاوه بر معرفی شهرها و روستاهای صنایعدستی ملی و جهانی، بخشی برای نمایش آثار هنری اساتید و نامآوران صنایعدستی و هنرهای سنتی اختصاص داده شده است. در این نمایشگاه به منظور حمایت از هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی استانهای کمتر برخوردار، غرفههای رایگان به هنرمندان ١٢ استان، اختصاص یافته است.
نظر شما